is een winkel in aardewerk, glas, servies, lampen, curiosa, vintage design en kleinmeubelen.

De winkel bevindt zich in een Zeventiende Eeuws pandje, gebouwd in 1644, aan de Herderinnestraat 25 in het Oude Centrum van Den Haag. Op loopafstand van het centrum, de Bijenkorf en Chinatown.

De collectie varieert van Nederlands kunstaardewerk, toegepaste kunst en glas vanaf het begin van de Twintigste Eeuw, via pastel servies uit de jaren vijftig, oranje vintage uit de zeventiger jaren tot bekers van Hollandsche Waaren van nu.

U vindt bij ons kunstaardewerk van o.a Brouwer, De Hoop, Eskaf, Flora, Groeneveldt, Lilliputter, Ravelli, Mobach, de Sphinx, Westraven, Zaalberg, Gouda, Zuid-Holland en andere Nederlandse fabrikanten.

Servies van Floris Meydam, Fris, Goedewaagen, Huizen,Regina, Pastel van Regout, Sphinx en Mosa uit Maastricht, en Villeroy en Boch.

En glas o.a. van Copier, Leerdam en de Kristalunie.

Verder veel West Germany / Fat Lava aardewerk en fifties, sixties en seventies curiosa en serviesgoed. Uit die periode ook wat lampen.

Daarnaast nieuw, handgemaakt, Frans aardewerk van Jars met prachtig glazuur in warme kleuren.

Kortom een breed en in veel opzichten gevarieerd aanbod waarbij wij altijd oog houden voor kwaliteit.

Op onze website vindt u een keuze uit onze collectie. In de winkel is veel meer te zien. En u bent daar natuurlijk van harte welkom.